Over ons

Wij zijn 300 inspecteurs, wij hebben gezamenlijk geïnvesteerd en hebben onze dienstverlening verenigd om u als consument zo goed, en zo betrouwbaar mogelijk van dienst te zijn. Bij het aanvragen van een energielabel wordt u op ons platform volledig ontzorgd en staan wij garant voor een kwalitatief hoogwaardige opname van het energielabel.

Doordat wij de afgelopen jaren flink hebben geïnvesteerd in opleiding, kwaliteit en  automatisering bieden wij u nu een eenvoudig platform voor het aanvragen van uw energielabel. Onze dienstverlening kan alleen worden geleverd indien je als bedrijf bent gecertificeerd volgende de BRL9500. Deze beoordelings richtlijn staat onder voortdurende en strenge controle van een certificerende instelling (CI). Deze instelling moet ons als 300 inspecteurs op basis van een steekproef regelmatig controleren en op die manier de uitvoering en kwaliteit van onze energielabel opnames controleren. Ook zijn wij verplicht volgens deze BRL om een intern kwaliteitssysteem te hanteren, hiertoe hebben wij een kwaliteitshandboek opgesteld. Wij zijn allemaal gediplomeerde deskundige, technisch goed opgeleid en hebben voldoende kennis van de EPA-regelgeving de NTA 8800. NTA staat voor Nederlandse Technische afspraak.

Samen bedienen wij de volledige Nederlandse markt, door ons grote netwerk zijn wij u altijd snel van dienst zonder bijkomende kosten, tegen een vaste prijs!

We delen kennis in een digitale bibliotheek met vakinformatie. We bieden intern bijscholingscursussen, opleidingen en incompany trainingen voor onze eigen medewerkers. Samenwerking staat voorop. Een team van enthousiaste en ervaren medewerkers staat daarom elke dag voor u klaar om op locatie bij u de opname van het energielabel te verzorgen. Bent u inmiddels overtuigd dan zien wij uw opdracht voor de opname van het energielabel graag tegemoet. Om een energielabel te kopen of een energielabel aan te vragen zijn veel mogelijkheden en veel aanbieders. Wij adviseren u absoluut voor kwaliteit te gaan, u kan wellicht iets bezuinigen op de aanschaf van uw energielabel, maar dat zou kunnen resulteren in een minder nauwkeurige opname en mogelijk zelfs een andere energie-index voor uw woning. Wij zijn de 300 inspecteurs die vol overgave en met liefde voor ons werk graag bij u de opname voor het energielabel komen verzorgen.